Juhannus on toivottavasti monella kunnialla takana. Sää oli sitä mitä ennustettiinkin, tai ainakin yritettiin eli melko vaihtelevaa eri puolilla Suomea. Täällä Helsingissä ne vähät määrät ihmisiä jotka tänne jäivät saivat herätä suttuiseen ja sateiseen juhannusaattoon, mutta päivän mittaan sää poutaantui ja selkeni. Juhannus saatiin sittenkin viettää mainiossa, joskin hiukan viileässä säässä.

Kuten tuli jo aikaa sitten todettua, näyttää siltä, että tiistaista tulee yksi viileimmistä ja mahdollisesti myös sateisimmista päivistä täällä etelässä pitkään aikaan. Sade voi tosin jäädä paikoin melko lyhyeksi, mutta viileä päivä on luvassa. Kunhan tuosta matalapaineesta päästään lämpenee sää jälleen ja loppuviikosta päästään ehkäpä tuttuihin lukemiin ja hellerajoja hätyytellään. Heinäkuulle mentäessä myös nuo voimakkaat ukkosmyrskyt yleistyvät, vaikka on niitä jo etenkin lapissa ehtinyt olla melkoisesti.

Tänään (vielä maanantai) tuli talsittua jälleen Helsingin keskustassa ja monenlaista kesäkuvaa tuli napsittua. Kuvista pääosa on Kaivopuistosta ja lisää antia samalta reissulta on tulossa.

Kuvasta pääset valokuva-albumiin

Tästä pääset kuvagalleriaan