Yksi tentti taas takana päin. Sopivan ironista se, että ulospäästyä kasvihuoneilmiö ja ilmastonmuutokset kurssin tentistä saa huomata, että pään päällä on kunnon kuuropilvi ja sataa kaatamalla rakeita. Niitäpä on riittänyt tänään etelä-Suomessa. Ja hyvin paikallisia ovatkin olleet, yliopistolla kadut lainehti välillä vettä ja kotiin päästyä muutamien kilometrien päässä ei ollut tullut tippaakaan vettä.

Viikonloppuun asti on luvassa siis hiukan normaalia kylmempää, nyt kun tuo kyseinen kylmä rintama on yli pyyhkäissyt, mutta sitten aletaan palaamaan normaaleihin lämpötiloihin. Tosin ne eivät ole siis niitä parin viikon takaisia paahteita.

Uusi objektiivi on tuloillaan. Tänään on lähtenyt maksut ulkomaille ja saa nähdä kauanko kestää toimittaa tänne Suomeen. Enpä jaksa odottaa enään kauan sillä tuo uusi linssi tuo huomattavan parannuksen kuvanlaatuihin ja etenkin pilvien ja maisemien kuvaukseen. Pitää vaan toivoa hyvää säätä tai näyttäviä pilviä siksi päiväksi kun se saapuu. Sitä odotellen, vesi kielellä..