Juhannukseksi siis sää viilenee. Ensimmäinen malli pitikin siis paikkaansa. Tosin kylmä jakso ei tällä hetkellä näytä jatkuvan hirveän kauan. Jo ensi viikolla päästään etelässä taas yli kahdenkymmenen. Helteitä ei ole juhannuksen jälkeen luvassa enään siinä mittakaavassa kuin tähän asti. Idässä voidaan raja varmaan rikkoa kuten myös etelässä, mutta rannikolla jäädään alle. Kaikkein kylmin päivä näyttäisi osuvan ensi viikon tiistaille, jolloin lapissa jäädään alle kymmenen asteen ja etelässä päästään hieman yli 15 lämpöasteen. Siitä sitten lämmeten mennään heinäkuun puolelle välillä yli, välillä alle 20 asteen. 

Torstaina täytyy olla valppaana ukkosten varalta, jos töiltä ennen tai jälkeen ehtisi niitä näkemään/kuvaamaan. Sitä ennen on vapaapäiviä ja hellettä, eli hienoa ulkoilukeliä.

Kuvat tällä erää ovat viikonlopulta. Toinen Eiran rannasta, toinen kotipihalta. Huomenna tiistaina on sitten luvassa kuvia tältä päivältä ympäri ydinkeskustaa auringon paahteesta. Nyt laittamaan rasvaa palaneisiin raajoihin. Nauttikaa te sillä aikaa kuvista ja hienoista ilmoista, mutta varokaa voimakkaaksi yltyvää uv-säteilyä.

Kuvasta pääset valokuva-albumiin

Tästä pääset kuvagalleriaan