Piti pistää vähän raflaavampi otsikko..heh..mutta Ilmatieteenlaitoksen tämän hetkisen ennusteen mukaan Helsinkiinkin (hauska sana..) olisi tulossa viikonlopuksi yli 20 asteen lämpötiloja ja kun täällä vielä vaikuttaa kylmä meri, niin eiköhän sisämaassa päästä jossain hellelukemiinkin.

Ainoa ongelma on se, että sitä sairastuttiin sopivasti vappu aatonaattona kunnon flunssaan ja vieläkin se jaksaa pitää sisätiloissa. Pitää vaan toivoa, että se olisi ohi viikonlopun saapuessa. Joka tapauksessa siis lämmin putki on tulossa. Terassit tulee olemaan täynnä ja muuttolinnut tulevat ryminällä, koivut saavat silmunsa auki ja meno on railakkaampaa kuin vappuna..no, pidetään vielä jalat maassa kunnet mittari itsessään näyttää yli 20 astetta.

Sitten kuun puolivälissä näyttäisi taas tulevan kylmempi jakso ja voidaanpa silloin jäädä alle kymmeneen asteeseen etelässäkin eli tyypilliseen toukokuiseen tapaan lämpötilat sahaa edestakaisin.

Kuvia ei tullut otettua kun ei ulos ole päässyt..jos nyt sitten viikonloppuna pääsisi jo shortseissa...saa nähdä..

*PÄIVITYS*...Taisi olla joku muukin nopea ennustamaan todella lämmintä säätä viikonlopuksi. Nyt muutamia tunteja myöhemmin ei  näytä aivan yhtä helteiseltä viikonlopun sää, mutta kevään lämpimimmät päivät on joka tapauksessa luvassa näillä näkymin Helsinkiin. Jeesh..Nyt juomaan kaakaota.