Tulossa on puolentoista viikon viileämpi jakso. Vaikka terminen kesä ehtikin alkaa jo toukokuun alussa on nyt luvassa viilenevää säätä ja joukkoon liittyy sateita. Eipä tilanne kuitenkaan huonoksi muutu, síllä nyt ollaan vasta pysymässä niissä tähän aikaan normaaleissa lämpötiloissa. Onneksi kuitenkin sattui lämpimämpi jakso heti alkuun ja saatiin puut ja nurmikot vihreiksi, niin ei tarvitse kitua talven jäljiltä tylsän näköisessä luonnossa. Ja onpahan heti ihmisetkin iloisenpia kun on valoisampaa. Helsingissä aurinko laskee vasta 21.45 ja eilen elokuvissa käytyäni oli 23.00 aikaan taivas vielä valoisa horisontissa. Tulipa otettua silloin myös muutamat kuvat, tosin oli kuitenkin niin pimeää, että kamera ei oikein ilman kuvanvakaajaa suostunut tarkkoihin kuviin, mutta jotakin sentään.

 

Klikkaa suuremmaksi

Senaatintori oli hiljaisena mitä nyt taksit ja muutamat baarista kotia kohti talsivat tavikset sitä värittivät kuun ohella.

 

Klikkaa suuremmaksi

Kello 23.20 ja aika mennä kotia päin.

 

Klikkaa suuremmaksi

Valo valojen joukossa.

 

Nyt on päivitystahti ollut flunssan sun muiden syiden takia melko hidasta ja jatkuu samanlaisena vielä vähän aikaa tenttien takia. Mutta kohtapuoliin alkaa tulla kunnon jälkeä, kun ostan uuden laajakulmaobjektiivin kameraan, ensimmäisen kunnon linssin ja sitten vasta alkaa tulla hienoja kuvia, sen voi jo nyt taata. Ja tarkoituksena on edelleen jossain vaiheessa muuttaa blogia enemmän kuvagallerian muotoon, mutta siitä sitten vähän myöhemmin kun kerkiän.