Albertosta ei sitten kehittynytkään hurrikaania, vaikka läheltä se piti. Atlantti vielä lämmittelee kunnon hurrikaaneja varten ja niin myös Suomenlahti lämmittelee sinileviä varten näissä viime päivien helteissä. Sisämaan järvissä ollaan päästy jo 19 asteeseen, mutta merellä voidaan tällaisia lämpötiloja vielä tovi odotella.

Sää näyttää edelleen samanlaiselta juhannukseen saakka ja nyt näillä näkymin voidaan juhannus viettää vielä lämpimissä 20 asteen lämpötiloissa. Edellisessä päivityksessä mainittu kylmeneminen tulee hieman myöhemmin, sillä näillä näkymin heti juhannuksen jälkeen tulee kylmä jakso, jolloin voi joinakin päivinä päivälämpötila jäädä myös etelä-Suomessa vain hiukan yli kymmeneen asteeseen. Pohjoisempana jäädään yleisesti jopa alle kymmenen asteen. Sitten näyttäisi taas hitaasti lämpenevän heinäkuulle mentäessä. Eli huonompi tsäkä jos loma alkaa juuri juhannuksesta, mutta tilanne voi vielä muuttua paljonkin eli ihan vielä ei ole syytä mennä varailemaan etelän matkoja.   

39 tuntia töitä tällä viikolla ei salli monta hengähdystaukoa, mutta laitan nyt muutaman kuvan viime viikon torstailta, jolloin vielä odoteltiin sään huomattavaa lämpenemistä. Silloin oli vuorossa Töölönlahden ympärikävely. Lisään kuvia kyseiseltä päivältä albumiin vielä myöhemmin tänään perjantaina.

Kuvasta pääset valokuva-albumiin

Tästä pääset kuvagalleriaan